بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: محمدعلی رضوی


موارد یافت شده: 251

1 - Fabrication of cress seed gum nanoparticles, an anionic polysaccharide, using desolvation technique: An optimization study (چکیده)
2 - The influence of different plasticisers and fatty acids on functional properties of basil seed gum edible film (چکیده)
3 - بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری (چکیده)
4 - Application of simplex-centroid mixture design to optimize stabilizer combinations for ice cream manufacture (چکیده)
5 - Modeling of rheological behavior of honey using genetic algorithm–artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system (چکیده)
6 - اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب (چکیده)
7 - حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی (چکیده)
8 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند (چکیده)
9 - کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
10 - بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته (چکیده)
11 - کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن (چکیده)
12 - بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته و خمیر تخمه کدو (چکیده)
13 - بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی (چکیده)
14 - بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
15 - Rheological and Textural Aspects of Transglutaminase Applications in Dairy Product (چکیده)
16 - بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب (چکیده)
17 - Improving Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat UF Feta Cheese Made with Fat Replacers (چکیده)
18 - مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکو- شیمیایی مختلف به روش نرو-فازی (چکیده)
19 - بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ (چکیده)
20 - بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ (چکیده)
21 - Morphological, physicochemical, and viscoelastic properties of sonicated corn starch (چکیده)
22 - Effect of deep-fat frying on sensory and textural attributes of pellet snacks (چکیده)
23 - بررسی خواص رئولوژیکی و حسی بستنی حاوی پوره کدو حلوایی (چکیده)
24 - بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی (چکیده)
25 - Functional properties of Balangu seed gum over multiple freeze–thaw cycles (چکیده)
26 - Characterisation of a new biodegradable edible film based on sage seed gum: Influence of plasticiser type and concentration (چکیده)
27 - Steady Shear Rheological Behavior and Thixotropy of Low-Calorie Pistachio Butter (چکیده)
28 - تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستون های رنگبری صنعت قند با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون (چکیده)
29 - پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستون های رنگبری توسط شبکه های عصبی مصنوعی (چکیده)
30 - Predicting Total Acceptance of Ice Cream Using Artificial Neural Network (چکیده)
31 - Influence of temperature, mono- and divalent cations on dilutesolution properties of sage seed gum (چکیده)
32 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و بیواکتیو صمغ دانه شاهی (چکیده)
33 - Cress seed (Lepidium sativum) mucilage, an overview (چکیده)
34 - Rheological interaction of sage seed gum with xanthan in dilute solution (چکیده)
35 - Functional and textural characteristics of cress seed (Lepidium sativum) gum and xanthan gum: Effect of refrigeration condition (چکیده)
36 - Intrinsic viscosity of cress (Lepidium sativum) seed gum: effect of salts and sugars (چکیده)
37 - Some physicochemical properties of sage (Salvia macrosiphon) seed gum (چکیده)
38 - The effect of pH, salts and sugars on the rheological properties of cress seed (Lepidium sativum) gum (چکیده)
39 - Dynamic rheological properties of Lepidium perfoliatum seed gum: Effect of concentration, temperature and heating/cooling rate (چکیده)
40 - مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM (چکیده)
41 - بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند (چکیده)
42 - Applications of hyperspectral imaging in grains and nuts quality and safety assessment; a review (چکیده)
43 - Optimization of functional properties of three stabilizers and κ-carrageenan in ice cream and study of their synergism (چکیده)
44 - The effect of pH and calcium ion on rheological behaviour of β-lactoglobulin-basil seed gum mixed gels (چکیده)
45 - Effects of a novel stabilizer blend and presence of k-carrageenan on some properties of vanilla ice cream during storage (چکیده)
46 - بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت (چکیده)
47 - Viscous flow behavior, microstructure and physicochemical characteristics of a sweet paste functional dessert (Samanu) made from germinated wheat (چکیده)
48 - Viscoelastic Characterization of Sage Seed Gum (چکیده)
49 - Physical and flow properties of D-limonene-in-water emulsions stabilized with whey protein concentrate and wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum (چکیده)
50 - Dynamic viscoelastic study on the gelation of basil seed gum (چکیده)
51 - Effect of Freezing on Functional and Textural Attributes of Cress Seed Gum and Xanthan Gum (چکیده)
52 - اثر پایدار کننده های منتخب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی (چکیده)
53 - Dynamic rheological and textural characteristics of low-calorie pistachio butter (چکیده)
54 - اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب (چکیده)
55 - Optimising the ice cream formulation using basil seed gum (Ocimum basilicum L.) as a novel stabiliser to deliver improved processing quality (چکیده)
56 - تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
57 - تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم (چکیده)
58 - Rheological and structural properties of β-lactoglobulin and basil seed gum mixture: Effect of heating rate (چکیده)
59 - Filtration of crude canola oil miscella utilizing PVDF membrane: the effects of pretreatments and operating conditions (چکیده)
60 - Effects of fat replacers and sweeteners on the time-dependent rheological characteristics and emulsion stability of low-calorie pistachio butter: a response surface methodology (چکیده)
61 - Rheology and microstructure of basil seed gum and b-lactoglobulin mixed gels (چکیده)
62 - Dilute solution properties of Balangu (Lallemantia royleana) seed gum: Effect of temperature, salt, and sugar (چکیده)
63 - Refining of Crude Canola Oil using PSA Ultrafiltration Membrane (چکیده)
64 - Micelle-enhanced Ultrafiltration of Chemical Pretreated Crude Canola Oil Miscella (چکیده)
65 - بکارگیری مدل سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی شار تراوه، درصد دفع کلرید سدیم و مقاومت هیدرولیکی کل در فرآیند نانوفیلتراسیون (چکیده)
66 - Prediction of permeate flux and ionic compounds rejection of sugar beet press water nanofiltration using artificial neural networks (چکیده)
67 - Effect of Moisture Contents and Compression Axes on Physical and Mechanical Properties of Pistachio Kernel (چکیده)
68 - Influence of thermal treatments on textural characteristics of cress seed (lepidium sativum) gum gel (چکیده)
69 - Dilute solution properties of wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum (چکیده)
70 - Rheological interactions of selected hydrocolloids-sugar-milk-emulsifier systems (چکیده)
71 - Dynamic modeling of flux and total hydraulic resistance in nanofiltration treatment of regeneration waste brine using artificial neural networks (چکیده)
72 - استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ (چکیده)
73 - Sensory Acceptability Modeling of Pistachio Green Hull’s Marmalade using Fuzzy Approach (چکیده)
74 - Viscous Flow Behavior of Low-Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology (چکیده)
75 - Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology (چکیده)
76 - Experimental Study on Optimization of the Agglomeration Process for Producing Instant Sugar by Conical Fluidized Bed Agglomerator (چکیده)
77 - Application of Image Analysis and Artificial Neural Network to Predict Mass Transfer Kinetics and Color Changes of Osmotically (چکیده)
78 - Effect of Osmotic Dehydration and Air Drying on Physicochemical Properties of Dried Kiwifruit and Modeling of Dehydration Process Using Neural Network and Genetic Algorithm (چکیده)
79 - فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ (چکیده)
80 - بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوای آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا (چکیده)
81 - Influence of coupling chemical pretreatment and membrane filtration on quality and stability of canola oil (چکیده)
82 - مدل سازی و پیش بینی ضایعات نان با استفاده از مدلهای سری زمانی و شبکه عصبی (چکیده)
83 - Rheological and Textural Characteristics of Date Paste (چکیده)
84 - Effect of Extraction Procedures on Functional Properties of Eruca sativa Seed Mucilage (چکیده)
85 - بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه های بومی ایران (چکیده)
86 - DIRECT AND INDIRECT METHODS TO EVALUATE THE YIELD STRESS OF SELECTED FOOD HYDROCOLLOIDS (چکیده)
87 - The time dependent rheological characteristics of low- calorie pistachio butter: A response surface methodology (چکیده)
88 - Nanofiltration treatment of waste brine obtained from sugar decolorizing resin regeneration (چکیده)
89 - Influence of different substitution levels of Balangu seed gum on textural characteristics of selected hydrocolloids (چکیده)
90 - Refining of crude canola oil using PSA ultrafilteration membrane (چکیده)
91 - Effect of Operating Parameters on Performance of Nanofiltration of Sugar Beet Press Water (چکیده)
92 - Investigation of quality and stability of canola oil refined by adding chemical agents and membrane processing (چکیده)
93 - Modeling the time-dependent rheological behavior of pistachio butter (چکیده)
94 - Effect of thermal treatments on functional properties of cress seed (Lepidium sativum) and xanthan gums: A comparative study (چکیده)
95 - اثر فشار و دما بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندر قند (چکیده)
96 - Influence of different substitution levels of lallemantia royleana seed gum on textural characteristics of selected hydrocolloids (چکیده)
97 - Purifying anion exchange resin regeneration effluent using polyamide nanofiltration membrane (چکیده)
98 - بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا (چکیده)
99 - رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست (چکیده)
100 - تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار (چکیده)
101 - Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese (چکیده)
102 - Application of Fractal Theory for Prediction of Shrinkage of Dried Kiwifruit Using Artificial Neural Network and Genetic Algorithm (چکیده)
103 - بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط (چکیده)
104 - Physicochemical aspects of hydrocolloid extract from the seeds of Lepidium sativum (چکیده)
105 - بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون (چکیده)
106 - Rheological interactions between Lallemantia royleana seed extract and selected food hydrocolloids (چکیده)
107 - اثر پارامترهای عملیاتی و غلظت خوراک بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون فاضلاب حاصل از احیاء ستون های رنگبری صنعت قند (چکیده)
108 - Extraction optimization of a hydrocolloid extract from cress seed (Lepidium sativum) using response surface methodology (چکیده)
109 - Effect of selected food hydrocolloids on the physical properties of mayonnaise (چکیده)
110 - The time-independent rheological characteristics of reduced calorie pistachio butter (چکیده)
111 - Dynamic rheological properties of sage seed gum as affected by concentration (چکیده)
112 - The Physical Properties of Fig (Ficus carica L.) as a Function of Moisture Content and Variety (چکیده)
113 - تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده (چکیده)
114 - بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده (چکیده)
115 - تاثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با مواد کمک صاقی بر ویژگی های کیفی و رنگ آب انار (چکیده)
116 - بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی (چکیده)
117 - بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ (چکیده)
118 - بررسی برخی خواص فیزیکی بذر و لپه نخود دسی واریته کاکا (چکیده)
119 - Steady shear flow properties of wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum as a function of concentration and temperature (چکیده)
120 - Optimization of Hydrocolloid Extraction From Wild Sage Seed (Salvia macrosiphon) Using Response Surface (چکیده)
121 - Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese (چکیده)
122 - Optimization of mucilage extraction from Qodume shirazi seed (Alyssum homolocarpum) using response surface methodology (چکیده)
123 - مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی (چکیده)
124 - Genetic Algorithm Optimization of Drying Conditions of Kiwifruit (چکیده)
125 - Steady shear flow behavior of gum extracted from Ocimum basilicum L. seed: Effect of concentration and temperature (چکیده)
126 - Rheological Characterization and Sensory Evaluation of a Typical Soft Ice Cream Made with Selected Food Hydrocolloids (چکیده)
127 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
128 - VISCOUS FLOW BEHAVIOR OF SOLUTIONS OF GUM EXTRACTED FROM WILD SAGE SEEDS (چکیده)
129 - Computer Image Analysis and Physico-Mechanical Properties of Wild Sage Seed ( Salvia macrosiphon ) (چکیده)
130 - Monitoring geometric characteristics of rice during processing by image analysis system and micrometer measurement (چکیده)
131 - IMAGE PROCESSING AND PHYSICO-MECHANICAL PROPERTIES OF BASIL SEED (OCIMUM BASILICUM) (چکیده)
132 - Influence of some chemical additives and ultrafiltration operating conditions on purification characterstics and permeate flux of thin sugar beet juice (چکیده)
133 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
134 - Potential application of UF PSA membrane in degumming of crude canola oil (چکیده)
135 - A novel food stabilizer extracted from Ocimum basilicum L. seeds: a rheological study (چکیده)
136 - A novel high zero shear viscosity food hydrocolloid from ocimumBasilicum L. seed (چکیده)
137 - Effect of Concentration and Temperature on Flow Properties of Alyssum homolocarpum Seed Gum Solutions: Assessment of Time Dependency and Thixotropy (چکیده)
138 - The effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, palmate-tuber salep and carboxymethylcellulose gums on the physicochemical and sensory properties of typical soft ice cream (چکیده)
139 - Application of image texture analysis for evaluation of osmotically dehydrated kiwifruit qualities (چکیده)
140 - Synergistic interaction of Balangu seed gum with selected food hydrocolloids: the rheological investigation (چکیده)
141 - Rheological and Sensory Properties of a Typical Soft Ice cream as Influenced by Selected Food Hydrocolloids (چکیده)
142 - بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
143 - Optimization study of gum extraction from Basil seeds (Ocimum basilicum L.) using Response Surface Methodology (چکیده)
144 - Rheological properties of Lepidium sativum seed extract as a function of concentration, temperature and time (چکیده)
145 - Response surface methodology for optimization of extraction yield, viscosity, hue and emulsion stability of mucilage extracted from Lepidium perfoliatum seeds (چکیده)
146 - Moisture-Dependent Physical Properties of Grape (Vitis vinifera L.) Seed (چکیده)
147 - Optimization of the extrusion conditions and formulation of spaghetti enriched with full-fat soy flour based on the cooking and color quality (چکیده)
148 - CHEMICAL COMPOSITION AND RHEOLOGICAL CHARACTERIZATION OF PISTACHIO GREEN HULL S MARMALADE (چکیده)
149 - Moisture Dependent Physical Properties of Canola Seeds (چکیده)
150 - Effects of processing variables and full fat soy flour on nutritional and sensory properties of spaghetti using mixture design approach (چکیده)
151 - Time-dependent flow properties and thixotropy of Alyssum homolocarpum seed gum solutions (چکیده)
152 - Rheological characterization of hydrocolloid extracted from wild sage seed (Salvia macrosiphon) (چکیده)
153 - Modeling Time-Independent Rheological Behavior of Pistachio Butter (چکیده)
154 - تأثیر عوامل مختلف بر ویسکوزیته و دانسیته پرمیت در طی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
155 - Effect of Transmembrane pressure on concentration polrization, fouling and membrane performance during ultrafiltration of milk (چکیده)
156 - Dynamic modeling of cross flow ultrafilrtation of milk using neural networks (چکیده)
157 - The study of milk ultrafiltration performance as a function MWCO (چکیده)
158 - پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند (چکیده)
159 - کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر (چکیده)
160 - Specific Heat of Pistachio as a Function of Temperature and Variety (چکیده)
161 - بررسی کاربرد تکنیک های نوین غشایی در فرآوری و پالایش روغن های خوراکی (چکیده)
162 - Adaptive neural fuzzy interface system to modeling of flux and fouling during UF of skimmed milk (چکیده)
163 - پپتانسیل تصفیه شربت خام چغندر قند به روش میکروفیلتراسیون (چکیده)
164 - بررسی مکانیسم های گرفتگی، روش های کنترل، پیشگیری و تمیز کردن غشاها در صنایع لبنی (چکیده)
165 - Reduced fat sesame paste/date syrup blends: A novel product (چکیده)
166 - The effect of fat substitutes on the time dependent rheological of low fat sesame paste/date syrup blends (Halwa-Ardeh) (چکیده)
167 - بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید (چکیده)
168 - بهبود کارایی فرآیند تصفیه و رنگبری تراوه میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر قند به روش اولترافیلتراسیون (چکیده)
169 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندر قند (چکیده)
170 - بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی (چکیده)
171 - بررسی خواص فیزیکی دانه سه واریته متداول هندوانه (چکیده)
172 - بررسی خواص فیزیکی ارقام کانولای ایران (چکیده)
173 - بررسی خواص فیزیکی ارقام گندم اصلاح شده ایران (چکیده)
174 - An application of image analysis to dehydration of osmosed pumpkin by hot air drying (چکیده)
175 - کنترل کیفیت فرآیند و فرآورده های غذایی با استفاده از سیستم های بینایی کامپیوتری (چکیده)
176 - بکارگیری غشای اسمز معکوس در شفاف سازی آب پرس تفاله چغندر قند و بکار گیری مجدد آن در استخراج قند (چکیده)
177 - Study on rheological properties of pistachio butter (چکیده)
178 - The effect of moisture content variation and pistachio cultivar on terminal velocity of pistachio nut and its kernel (چکیده)
179 - بررسی توانایی روش اولترافیلتراسیون در صمغ گیری، رنگبری و تصفیه روغن خام کلزا (چکیده)
180 - تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
181 - Flow properties and thixotropy of selected hydrocolloids; Experimental and modeling studies (چکیده)
182 - Effect of different temperature and hydrocolloids on rheological properties of ketchup (چکیده)
183 - Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
184 - Moisture dependent physical properties of cucurbit seeds (چکیده)
185 - Physical properties of watermelon seed as a function of moisture content and variety (چکیده)
186 - Rheological properties of mucilage extracted from Alyssum homolocarpum seed as a new source of thickening agent (چکیده)
187 - اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
188 - Experimental and modeling studies of the flow properties and thixotropy of selected hydrocolloids (چکیده)
189 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
190 - بهینه سازی فرمولاسیون مارمالاد پوست پسته (چکیده)
191 - استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک (چکیده)
192 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی، اصطکاکی و آیرودینامیکی انجیر خشک (چکیده)
193 - بررسی تاثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه انگور (چکیده)
194 - بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی (چکیده)
195 - بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
196 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
197 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا (چکیده)
198 - بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر (چکیده)
199 - The effect of operation parameters on ultrafiltration performance of thin sugar beet juice (چکیده)
200 - Effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, salep and carboxymethylcellulose gums on the characteristics of ice cream (چکیده)
201 - Physical properties and image analysis of wild pistachio nut (Baneh) (چکیده)
202 - تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر (چکیده)
203 - Use of artificial neural network and image analysis to predict physical properties of osmotically dehydrated pumpkin (چکیده)
204 - Image analysis and dynamic modeling of thin layer drying of osmotically dehydrated pumpkin (چکیده)
205 - Effect of hulling and milling on the physical properties of rice grains (چکیده)
206 - Physical-mechanical properties and chemical compotion of Balangu seed - Lallemantia royleana (چکیده)
207 - A Comparative Study on Rheological Behavior of Saleps, CMC and Guar Gum as a Function of Concentration and Temperature (چکیده)
208 - The rheological properties of ketchup as a function of different hydrocolloids and temperature (چکیده)
209 - Rheological characterization of low fat sesame paste blended with date syrup (چکیده)
210 - Effect of some food hydrocolloids on the rheological properties of typical soft ice cream (چکیده)
211 - The specific heat of pistachio nuts as affected by moisture content, temperature, and variety (چکیده)
212 - The time independent rheological properties of low fat sesame paste/date syrup blends as a function of fat substitutes and temperature (چکیده)
213 - The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety. Part III: Frictional properties (چکیده)
214 - Physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety. Part II. Gravimetrical properties (چکیده)
215 - The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety: Part I. Geometrical properties (چکیده)
216 - The study of dynamic milk ultrafiltration performance influenced by membrane molecular weight cut off (چکیده)
217 - Terminal velocity of pistachio nut and its dernel as affected by moisture content and variety (چکیده)
218 - Some physical and Mechanical properties of Kiwifruit (چکیده)
219 - Some physical properties of the watermelon seeds (چکیده)
220 - بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) (چکیده)
221 - مدلسازی آماری و یسکوزیته و دانسیته تراوه به عنوان تابعی از عوامل مختلف اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
222 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
223 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران (چکیده)
224 - بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری (چکیده)
225 - تأثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندرقند (چکیده)
226 - تأثیر پارامترهای عملیاتی برکارایی فرایند اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندرقند (چکیده)
227 - بررسی اثر دمای فرآیند بر کارایی اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
228 - بررسی کارایی روشهای میکروفیلتراسیون و میکرواولترافیلتراسیون در تصفیه و رنگبری شربت خام چغندرقند (چکیده)
229 - بررسی اثر فشار بر کارایی و گرفتگی غشاء در عمل فراپالایش شیر (چکیده)
230 - The potential of microfiltration and ultrafiltration process in purification of raw sugar beet juice (چکیده)
231 - Improving thin sugar beet juice quality through ultrafiltration (چکیده)
232 - مطالعه کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون به‌عنوان تابعی از pH شیر (چکیده)
233 - Dynamic predication of milk ultrafiltration performance (چکیده)
234 - Dynamic modeling of milk ultrafiltration by artificial neural networks (چکیده)
235 - تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی (چکیده)
236 - Application of neural networks for cross flow milk ultrafiltration simulation (چکیده)
237 - تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) (چکیده)
238 - اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره (چکیده)
239 - the study of chemical composition, physical peopertis, and organoleptic evaluation of soy icecream (چکیده)
240 - بررسي خاصيت كف زايي پروتئين هاي غذايي و عوامل موثر بر ان (چکیده)
241 - پتانسيل كاربرد فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي كشور (چکیده)
242 - effects of stabilizers & dairy substituents on the whipping ability and organoleptical charactristic (چکیده)
243 - evaluation of tofu charactristics according to iranian perference (چکیده)
244 - factors affecting on acceptance and shelf life of soy - drink (چکیده)
245 - optimization of soy - yogurt production according to iranian preference (چکیده)
246 - effects of whey utilization on the quality of yogurt (چکیده)
247 - optimization of soymilk production methods and formulations (چکیده)
248 - Comparisons of different methods for measuring yield stress in selected hydrocolloids (چکیده)
249 - Evaluation of the hydrocolloid extraction yield of Lallemantia royleana seed by image analysis method (چکیده)
250 - کنترل کیفیت فرایند و فراورده های غذایی با استفاده از سیستمهای بینایی کامپیوتری (چکیده)
251 - An Application of Image Analysys to Dehydration of Osmosed Pumpkin by Hot Air Drying (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر